2015. január 9., péntek

Marks & Spencer pihepuha kapucnis kardigán 98-as - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Első kézből eladó a képeken látható Marks & Spencer (angol) márkájú, korall alapon piros pöttyös, vastag pihepuha anyagú, kapucnis és cipzáros lány kardigán. Beleírt méret szerint 98-as, 2-3 évesre való, de tovább is hordható, nézd a mért méreteket is. Anyaga 100 % poliészter, a kapucni belseje 100% pamut, vastag, kívül-belül pihepuha anyag. Elöl a cipzár két oldalán kenguruzsebekkel. Használt, de tökéletes állapotú darab, semmilyen hibája nincs. Nagyon kényelmes, nagyon kellemes viselet, mi nagyon szerettük. Angliából kaptuk ajándékba, itthon nem lehetett kapni.
Sajnos a színe miatt nehéz fotózni, csak a vakus képek adták vissza valamennyire a valódi színeit, viszont a vaku miatt néhány helyen belátni a szálak közé, ettől úgy néz ki, mintha kopott lenne, pedig nem az. Felteszem a nemvakus képeket is, csak azért, hogy látszódjon a kardigán, de a színei az első képeken látszanak jól.
Nézz szét termékeim között, folyamatosan teszem fel kisfiam és kislányom kinőtt vagy sosem hordott ruháit.
Személyes átvétel Budapest 1. kerületben, a Déli-pu. közelében lehetséges, vagy posta csak ajánlottan, a megadott postaköltség csak saccolt, pontosat mérés után tudok megadni.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2015-01-30 12:39
. Marks & Spencer pihepuha kapucnis kardigán 98-as - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése