2015. január 12., hétfő

MINI BODEN ÚJ ZÖLD FIÚ FARMER 12É 152 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Mini Boden, legvagányabb zöld fiú farmernadrág. Új, egyszer sem használt. Szuperjó minőségű farmeranyag. Dereka belül gumival állítható. Bolti ára 12. 000 Ft-nak megfelelő angol font volt, most féláron a tied lehet, ne hagyd ki!
12 éves méret, 158-as. Az első kép katalóguskép.
Aki nem ismerné a Mini Boden márkát: egy angol márka, tulajdonosa egy Oxfordban végzett zizzent ex-bankár, akinek a filozófiája, hogy a gyerekek minél jobb minőségű és minél színesebb ruhákban járjanak. A minőség (anyag és kidolgozás) magasan veri a Ne: xt-et, Angliában újonnan és használtan is a Ne: xt kétszeresébe kerül a Mini Boden. Magyarországon újonnan nem kapható, első kézből is csak nagyon ritkán.
Személyesen átvehető Budapest 4. vagy 5. kerületében az általam megadott címen, vagy ajánlva postázok.  A vásárlásról szóló automatikus emailben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat. Nem szeretnék alkudni, sem licitet előbb lezárni, fixáron azonnal vihető. Mindig a vevő értékel először, én csak utána. Privát aukció, garancia vagy csere nélkül. Nemdohányzó, állatmentes, kifejezetten igényes és tiszta háztartásból. Licitet nem törlök.



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2015-01-26 22:19
. MINI BODEN ÚJ ZÖLD FIÚ FARMER 12É 152 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése