2015. május 24., vasárnap

DESIGUAL Hatalmas pakolós táska ÚJ CÍMKÉS Raktáron - Jelenlegi ára: 15 985 Ft


DESIGUAL TASKÁK, RUHÁK NÁLUNK!!
Az eladó további termékei
 
Minőségi, strapabíró táska! Kézi- és válltáskaként is használható, pántja pont kényelmes hosszúságú, szélesített, ezáltal kényelmes.
Belül egy nagy rekeszes, belül több zsebe van, fent zipes, hogy teljesen védjen.
ÚJ, Címkés, ára 89 Euró az üzletben.
KÉSZLETEN, nem kell rá heteket várni!!
Azonnal vihető!
A fotók az eladó termékről készültek, 100% valósághűek.
MÉRETE:  
41*21*15 cm a táskatest, kézi füllel együtt magassága: 35 cm
- több kép fentebb -
Kérdezz bátran, szívesen segítek!
Gyakran ismételt kérdések: oldalunkon, katt ide:  I+ oldalunk
Az ékszerek, esetleges kiegészítők (csak ha az aukcióban jelezve van) nem képezik az aukció részét, a licitálás tárgya csak a táska.
LICITEDDEL ELFOGADOD AZ  ITT és az I+ oldalunkon LEÍRTAKAT:
Postázni tudjuk vagy személyes átadással előre egyeztetett időpontban. Csupán banki utalás vagy rózsaszín csekkes pénzküldés lehetséges, számlára történő kp-s befizetési szándékot előre jelezni kell. (Személyes átvétel: Szeged, Nagyállomással szembeni utcában. )
A mért cm-es adatok kézzel lettek mérve, ezért kis százalékban, de pár cm eltérés előfordulhat, ezért vesd össze a ruha mért adatait a méretjelzéssel is! Ezért ilyen jellegű reklamációt nem tudunk elfogadni, az adatok tájékoztató jelleggel bírnak, legjobb tudásunk szerint - de az eltérő méretvételezési techinkák is más adatokat eredményeznek! Egyéb esetben csere lehetséges - 8 napon belül, eredeti csomagolással, címkével, használatlan állapotban visszatérítve; mindennemű postaköltség a vevőt terheli. A postázási költségeket csere, esetleges visszavétel esetén sem tudjuk vállalni.
Aukciózárás vagy azonnali vásárlás után e-mailben küldünk tájékoztatót a fizetésről, szállításról, ekkor kapja meg a vevő elérhetőségeinket. Telefonon hívást nem mindig tudunk fogadni telefonos ügyfélszolgálat hiányában, így az e-mailes kontakt a preferált, bármilyen kérdés, kérés esetén e-mail útján érhetnek el minket.
                                                                                           KÖSZÖNJÜK. Sikeres licitet!


Jelenlegi ára: 15 985 Ft

Az aukció vége: 2015-06-12 22:34
. DESIGUAL Hatalmas pakolós táska ÚJ CÍMKÉS Raktáron - Jelenlegi ára: 15 985 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése